Esimese sünnipäeva fotosessioon - ideed ja nõuanded

Mida kaaluda lapse esimese sünnipäeva pildistamisel

Väikelaste fotograaf Viktoria Iljin

Teie peres toimub peagi tähtis sündmus – teie beebi saab 1-aastaseks. Lapse esimeseks sünnipäevaks valmistatakse vanemad tavaliselt eriti hoolikalt ette, sest tahavad teha pidupäeva kõigile sünnipäevalapsele lähedastele. Noh, ilusad pildid tasub mälestuseks jätta, nii et esimese sünnipäeva ehk Cake Smash fotosessioon on alati kuum teema.

Üldiselt ei erine esimese sünnipäeva fotosessioon eriti mis tahes beebifotosessioonist, ainult piduliku atmosfääri loomise kohta tuleks eelnevalt mõelda. Seda saab teha mitmel viisil:

Esimese sünnipäeva fotosessiooni kaunistused

Fotostuudiot võib kaunistada õhupallide, kunst- või värskete lilledega. Sünnipäevalaps naudib kindlasti selliste rekvisiitide uurimist, nii et ärge lootke nende terviklikkusele pärast pildistamise lõppu.

Esimese sünnipäeva fotosessioon
Esimese sünnipäeva fotosessioon

Cake Smash fotosessiooni tort

Tordi purunemine on populaarne 1-aastase lapse fotosessiooni variant ja tõeline laste õnn. Tõepoolest, millal ema ja isa panevad lapse käsutusse terve tohutu tordi, millega saab teha kõike, mida lapse hing ihaldab. Kuna õnnelikkusel pole tavaliselt piire, siis kujunevad ka emotsioonid 1-aastase lapse fotosessioonil eriti siiraks.

Cake Smash fotosessioon stuudios
Cake Smash fotosessioon stuudios

Esimese sünnipäeva fotosessiooni riietus

Sünnipäevatüdruku või poisi väikese vanuse tõttu ei tohiks valida keerulisi, raskeid kleite ja ülikondi, mis piiravad beebi liigutusi. Valida tuleks midagi kerget ja mugavat.

Esimese sünnipäeva pildistamine stuudios
Esimese sünnipäeva pildistamine stuudios

Esimese sünnipäeva fotosessioon ei nõua keerulist ettevalmistust. Saab üldse ilma selleta hakkama saada ja lihtsalt pildistada peategelast tema esimesel sünnipäeval, aga võib ka pidada fotosessiooni suurepäraseks põhjuseks eraldi ilusaks pildistamiseks oma täiskasvanud lapsest.