Beebiootuse fotosessioon - Jäädvusta see eriline hetk

Beebiootuse pildistamise nüansid

Beebiootuse Fotograaf Viktoria Iljin

Beebiootus on iga naise elus hämmastav periood, mis on täis ootusi ja imelisi muutusi. Luba mul aidata Sul jäädvustada unustamatuid mälestusi sellest maagilisest perioodist Sinu elus.

Beebiootuse fotosessioon: millal tulla pildistama?

Soovitatav aeg beebiootuse fotosessiooni tegemiseks on alates 28. nädalast. Sel ajal on Sinu kõhuke hästi ümar ja näeb fotodel väga ilus välja, samas tunned end veel mugavalt ja täis energiat.

Beebi fotosessioon
Beebi fotosessioon

Poseerimine: jäta oma hirmud selja taha

Paljud minu kliendid tulevad ja ütlevad: “Ma ei oska poseerida”. Kui oled selle pärast mures - rahune maha! Minu kui Sinu beebiootusefotograafi ülesanne on aidata Sul tunda end lõdvestunult ja enesekindlalt. Olen alati lähedal, et Sind juhendada, poosi korrigeerida ja muuta protsess Sinu jaoks nauditavaks.

Beebifotosessioon stuudios Tallinnas
Beebifotosessioon stuudios Tallinnas

Rõivad raseduse fotosessiooniks: ma hoolitsesin kõige eest

Beebiootuse fotode tegemiseks pakun mitmeid kleite, mis on valitud spetsiaalselt raseda figuuri ilusaid kurve rõhutama. Nende kleitide peened kangad ja stiilid muudavad iga foto tõeliselt kauniks ja ainulaadseks.

Beebi fotosessioon Tallinnas
Beebi fotosessioon Tallinnas

Milleks teha beebiootuse fotosessiooni

Beebiootusefotosessioon on midagi enamat kui lihtsalt võimalus teha ilusaid pilte. See on Sinu võimalus jäädvustada oma armastust, põnevust, hellust ja kõiki tundeid, mida sa sel unustamatul perioodil koged.