Imeline raseduse portree naisest helesinises kleidis, enesekindlalt poseerimas käsi puusal, jäädvustatud Viktoria ILJIN-i professionaalsel fotosessioonil.

Beebiootuse fotosessioon koos tulevase isaga

Tulevase isa roll ja osalemine beebiootuse fotosessioonil

Beebiootuse ja vastsündinu fotograafina olen alati rõõmus, kui tulevased isad soovivad osaleda pildistamisel! Nemadki on selle imepärase sündmuse osa ja ootavad beebi saabumist sama suure armastusega. Tihti nad lihtsalt ei tea, kuidas seda kõike väljendada. Mul on aga piisavalt oskusi ja nippe, et juhendada, kuidas õrnus ja soojus piltidel välja tuua. Kui jäädvustamisprotsess kord juba käima läheb, siis tihti laabub kõik iseenesest ja fotod saavad tõeliselt ilusad. Need, kes arvavad, et mehed ei armasta pildistamist, lihtsalt ei ole minu kaamera ette sattunud!

Mänguline rasedusfoto, kus paar on riietatud teksadesse ja kaaslane teeskleb, et "poksub" beebikõhtu, jäädvustades nende rõõmsat ja lõbusat hetke sessiooni ajal.
Beebiootuse, Vastsündinu ja Beebi Fotograaf Tallinnas – Viktoria Iljin

Mehe osalemine beebiootuse fotosessioonil: teekond vastumeelsusest õnne ja rahuloluni

Beebiootuse fotosessioon koos abikaasaga on midagi täiesti erilist. Igal sellisel sessioonil näen ma mehi, kes algul pole just kõige entusiastlikumad, kuid lõpuks sulavad õnnest ja rahulolust, kui hoiavad oma kallimat ja kuulavad tema kõhus kasvavat väikest ime. See on lihtsalt nii südamlik! Usun, et meeste vastumeelsus rasedusfotosessioonil osalemise vastu on omamoodi kaitsemehhanism. Kõige raskem osa on tihti lihtsalt mehega koos fotosessioonile tulla – sealt edasi läheb kõik juba loomulikult.

Paar traditsioonilises riietuses, naine punases saris, embavad üksteist hellalt raseduse fotosessiooni ajal, jäädvustatud Viktoria ILJIN-i poolt.
Beebiootuse, Vastsündinu ja Beebi Fotograaf Tallinnas – Viktoria Iljin

Nõuanded, kuidas veenda abikaasat osalema beebiootuse fotosessioonil

  • Alusta ettevalmistustega varakult – räägi talle, kui palju tähendaks sulle mälestuseks jätta pildid sellest ajast, kui te koos ootate oma väikest imet… See aitab tulevasel isal vaimselt valmistuda selleks katsumuseks, mis võib esmapilgul keeruline tunduda.
Rahulik raseduse portree naisest voogavas sinises kleidis, silmad suletud ja rahuliku ilmega, jäädvustatud Viktoria ILJIN-i professionaalsel fotosessioonil.
Beebiootuse, Vastsündinu ja Beebi Fotograaf Tallinnas – Viktoria Iljin
  • Koosta valik fotodest, mis sulle meeldivad, ja näita neid oma abikaasale õigel hetkel (näiteks siis, kui ta on söönud, puhanud ja pole parajasti kiirustamas). Selgita, mida ootad temalt pildistamisel, milliseid poose sooviksid proovida. Kinnita talle, et midagi keerulist tal teha pole vaja – lihtsalt kallistada sind ja kuulata fotograafi!
Graatsiline raseduse portree naisest helesinises kleidis, elegantselt poseerimas käsi lõual, jäädvustatud Viktoria ILJIN-i professionaalsel fotosessioonil.
Beebiootuse, Vastsündinu ja Beebi Fotograaf Tallinnas – Viktoria Iljin
  • Kui valite riideid fotosessiooniks, mõtle kindlasti ka oma mehe riietusele! Teie rõivad peaksid omavahel harmoneeruma ja ta peaks end nendes mugavalt tundma. Parim oleks, kui saaksite koos proovida, mida plaanite selga panna. Soovitan valida lihtsad riided, näiteks teksad ja T-särk või triiksärk, mis sobib sinu kleidiga. Jalatsite osas tasub kaaluda sokkide või kingade äravõtmist, et fotodel näeks kõik loomulik ja harmooniline välja.
Intiimne raseduse foto paarist traditsioonilises riietuses, kus kaaslane suudleb õrnalt naise otsaesist, hoides tema beebikõhtu, jäädvustatud Viktoria ILJIN-i poolt.
Beebiootuse, Vastsündinu ja Beebi Fotograaf Tallinnas – Viktoria Iljin
  • Kui mees on täiesti vastu rasedusfotosessioonil osalemisele, palu tal lihtsalt sind aidata – kas või asju kandma või vahepeal mõne pildi tegemiseks telefon kätte võtta. Suure tõenäosusega ei suuda ükski mees sellist pisipalvet oma rasedale naisele ära öelda! Tihti, kui nad juba stuudios on ja näevad, et midagi keerulist ei olegi, nõustuvad nad lõpuks ikkagi mõne fotoga.
Raseduse portree naisest traditsioonilises punases saris, silmad suletud ja käed õrnalt beebikõhtu hoidmas, jäädvustatud Viktoria ILJIN-i professionaalsel fotosessioonil.
Beebiootuse, Vastsündinu ja Beebi Fotograaf Tallinnas – Viktoria Iljin
  • Mõned mehed ei talu mitte pildistamist ennast, vaid kogu selle ettevalmistuse ja sagimise protsessi. Sel juhul võiks ta tulla fotosessiooni viimaseks 20-30 minutiks, et teha paar ühist kaadrit.
Särav raseduse portree naisest voogavas beežis kleidis, pea tahapoole kallutatud ja rahuliku ilmega, jäädvustatud Viktoria ILJIN-i professionaalsel fotosessioonil.
Beebiootuse, Vastsündinu ja Beebi Fotograaf Tallinnas – Viktoria Iljin

Loodan, et need nõuanded aitavad teil jäädvustada imelised hetked rasedusfotosessioonil oma abikaasaga ja saada mälestuseks soojad ja armsad pildid!

Uuri lähemalt beebiootuse fotosessiooni kohta LasteFoto.ee stuudios


Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga